Jednoduché sázení

fotbal se zpracováním osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů | FAČR |

Základem pro ochranu osobních údajů je Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále j

JAK se stát rozhodčím | Rozhodčí |

c) podepsat souhlas se zpracováním osobních údajů (FAČR nakládá s osobními údaji striktně dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů), d) na vlastní náklady se podrobit zdravotním prohlídkám způsobilosti výkonu

DIGI SPORT– Nejlepší světový fotbal a tenis

Fotbal nestačí? Užijte si nejlepší mužský tenis! Přinášíme Vám 37 tenisových turnajů ročně. 9x ATP Masters 1000, 13x ATP 500 Series a 14x ATP 250 Series. A jako lahůdku Turnaj mistrů - ATP World Tour Finals v Londýně. Všechno podstatné pak uvidíte i

Zpracování osobních údajů |

Zpracování osobních údajů je jakýkoli úkon nebo soubor úkonů, které správce nebo zpracovatel systematicky provádějí s osobními údaji, a to automatizovaně nebo jinými prostředky. Zpracováním se rozumí zejména shromažďování, zaznamenání, uspořádání, st

Souhlas se zpracováním osobních údajů |

Souhlas se zpracováním osobních údajů Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů Ochrana vašich osobních údajů je pro nás velmi důležitá, a proto plně probíhá v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů – Nařízením Evropského parlamentu

Registrace

Vyplňte jednoduchý online formulář

Získej vstupní bonus

Zaregistruj se a získej nejvyšší vstupní bonus

Můžete hrát

Začni hrát a získej rychlé peníze

Získejte vstupní bonusy a užijte si skvělou zábavu. Dáme Vám návod. Stačí kliknout a dovíte se víc.

Vyberte si svůj způsob vydělávaní online

Vsaďte si

Souhlas se zařazením do náboru | Rozhodčí |

V souvislosti se zpracováním osobních údajů má žadatel právo: (i) na přístup k osobním údajům, (ii) na opravu nepřesných a doplnění neúplných osobních údajů, (iii) na výmaz osobních údajů, nejsou-li již osobní údaje potřebné pro účely, pro které byly

Souhlas se zpracováním osobních údajů - Centrum Stromovka

Udělujete tímto souhlas společnosti Holešovický Trojúhelník a.s., se sídlem Perlová 371/5, Staré Město, 110 00 Praha, IČ: 27698327, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, spisová značka B 12151/MSPH (dále jen „Správce“), aby

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ - KLUB |

souhlas se zpracovÁnÍm osobnÍch ÚdajŮ - klub SPORTISIMO s.r.o. , se sídlem Řevnická 170/4, 155 21, Praha 5 - Třebonice, IČ: 26194627, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 78675 (dále jen „Prodávající“).

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů Uděluji tímto Městskému divadlu rno, příspěvkové organizaci (dále jen „Správce“), zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajský soudem v rně, oddíl Pr, vložka 35, se sídlem Lidická 1863/16, 602 00 rno, IČO: 00101

Děti Fotbal. Nike CZ

V některých případech se tyto sušenky zahrnovat zpracovávání vašich osobních údajů. Pro více informací o tomto zpracování osobních údajů, zkontrolujte, zda v Zásady pro ochranu osobních údajů a používání souborů cookie. De-zvolením tyto cookies může